Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csirkemájpástétom

Csirkemájpástétom

Hozzávalók: 4 személyre:

  • ½ kg csirkemáj
  • ½ fej vöröshagyma
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • frissen őrölt bors
  • majoranna
  • olívaolaj

Elkészítése:

Szeleteld fel a hagymát, egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és párold meg a hagymát. Ha a hagyma megpuhult, akkor tedd rá fa eldarabolt csirkemájat és a karikákra vágott paprikát. Borsozd, majd ízesítsd majorannával. Öntsd fel egy kevés vízzel, és főzd puhára a májat. Ha majdnem elkészült, akkor tedd bele a kockára szeletelt paradicsomot, és főzd addig a csirkemájat, amíg teljesen meg nem puhult. Hagyd egy kicsit kihűlni, majd botmixerrel pürésítsd. Ne feledd! A csirkemájpástétomot csak utólag szabad ízesíteni!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!