Csirkemájpástétom
Hozzávalók: 4 személyre:
- ½ kg csirkemáj
- ½ fej vöröshagyma
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- só
- frissen őrölt bors
- majoranna
- olívaolaj
Elkészítése:
Szeleteld fel a hagymát, egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és párold meg a hagymát. Ha a hagyma megpuhult, akkor tedd rá fa eldarabolt csirkemájat és a karikákra vágott paprikát. Borsozd, majd ízesítsd majorannával. Öntsd fel egy kevés vízzel, és főzd puhára a májat. Ha majdnem elkészült, akkor tedd bele a kockára szeletelt paradicsomot, és főzd addig a csirkemájat, amíg teljesen meg nem puhult. Hagyd egy kicsit kihűlni, majd botmixerrel pürésítsd. Ne feledd! A csirkemájpástétomot csak utólag szabad ízesíteni!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: