Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

hideg Kaporleves 3

hideg Kaporleves

Hozzávalók:

  • vékony rántás vajjal
  • egy jókora csokor kapor
  • 1-1,2 l víz
  • főtt tojás
  • tejszín

Elkészítése:

Vékony rántást készítesz (vajjal), rádobsz egy jókora csokor, apróra vágott kaprot, 1-2 percig kavargatod, majd felöntöd 1-1,2 l vízzel. Sózod. Ennyi!!! Főtt tojásra szokták rámerni a tányérokon, de én tojás nélkül, hidegen jobban szeretem! Ha dőzs van, akkor tejszín is kerül bele!

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!