Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Tiramisufagylalt (olasz)

Tiramisufagylalt                                                     (olasz) Majdnem úgy készül, mint az ismert olasz desszert, a különbség az, hogy a mascarponés krémet a hagyományos fagylaltalappal, a főzött krémmel kombináltuk. Hozzávalók 10-12 szelethez: 3 tojás 6 evőkanál cukor 25 dkg mascarpone 2,5 dl tej 3 dl presszókávé 0,5 dl amaretto likőr (elhagyható) 20 dkg babapiskóta kakaó a tálaláshoz csipet só […] Tovább

Tiramisufagylalt

Tiramisufagylalt Majdnem úgy készül, mint az ismert olasz desszert, a különbség az, hogy a mascarponés krémet a hagyományos fagylaltalappal, a főzött krémmel kombináltuk. HOZZÁVALÓK 10-12 szelethez: 3 tojás 6 evőkanál cukor 25 dkg mascarpone 2,5 dl tej 3 dl presszókávé 0,5 dl amaretto likőr (elhagyható) 20 dkg babapiskóta kakaó a tálaláshoz csipet só ELKÉSZÍTÉSE: A […] Tovább

Birsalmás tiramisu

Birsalmás tiramisu Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg szoba-hőmérsékletű mascarpone 1 tojás, szétválasztva 2 evőkanál porcukor 16 darab babapiskóta 2 nagy birsalma 10 dkg cukor fél citrom leve és héja vaníliarúd kikapart magja Elkészítése: A birsalmát felkockázzuk (héjával, csumájával együtt), és puhára főzzük. A főzővízhez a 10 dkg cukrot, a vaníliát és a citrom levét, illetve […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!