Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Raffaella

Raffaella Hozzávalók: 1,5 dl víz 20 dkg kristálycukor 1 margarin 30 dkg kókusz 1 vaníliás cukor 18 dkg tejpor 2 marék darált keksz, vagy darált ostyalap drazsé vagy mogyoró Elkészítése: A vízben a kristálycukrot addig főzünk, míg fel nem oldódik. Tűzről levéve belerakjuk a margarint, és addig keverjük, míg el nem olvad. Ezután hozzáadjuk a […] Tovább

Raffaelló

Raffaelló Hozzávalók: 1,5 dl víz, 25 dkg cukor 25 dkg margarin 3 csomag sovány tejpor 20 dkg kókuszreszelék golyónként 1 szem mandula kókusz reszelék Elkészítése: 1,5 dl vízet, 25 dkg cukrot és 1 rámát összeforralnunk. Utána belekeverünk 3 csomag sovány tejport és 20 dkg kókuszreszeléket, majd az egészet hűtőbe tesszük, míg meg nem „fagy”. Ekkor […] Tovább

Raffaello golyók

Raffaello golyók Hozzávalók: 1, 5 dl víz 25 dkg cukor 20 dkg margarin (a gyakorlatban csak 15 kell) 20 dkg kókuszreszelék 24 dkg tejpor (de megy 18-cal is) ElkészítésE: A vízből, cukorból szirupot főzök, kicsi hűlés után belerakom a margarint, a kókuszt, a tejport és hűtőbe teszem 1-2 órára. Ezután golyókat formálok belőle, közepébe egész […] Tovább

Rizses csoki

Rizses csoki Hozzávalók: 25  dkg tejpor 8    dkg vaj 1,2 dl víz 7    dkg kakaópor 1,5 csomag puffasztott rizs 1    csomag vaníliás cukor 25 dkg cukor Elkészítése: A cukrot a vízzel felforraljuk. Levesszük a tűzről és 6 dkg vajat jól elkeverünk benne, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot. A kakaót a tejporral szárazon összekeverjük, majd […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!