Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Krémsajtos szőlődesszert

Krémsajtos szőlődesszert Hozzávalók: 40 dkg szőlő, 15 dkg tejszín krémsajt, 5 dkg reszelt ömlesztett sajt, 5 dkg darált dió, 1/2 dl bor, 1 evőkanál porcukor. Előkészítése: A szőlőt megmosom, lecsöpögtetem és leszemezem. A krémsajtot a borral, a dióval és a porcukorral simára keverem. Elkészítése: Salátás tálba szórom a szőlőszemeket, és leöntöm az ízesített krémsajttal, majd […] Tovább

Sajtkrémes falatok

Sajtkrémes falatok Hozzávalók: gyorsfagyasztott leveles tészta a krém natúr sajtkrém (füstölt sajtos is lehet) só kevés fehérbors reszelt sajt Elkészítése: A „sósságok” kedvelői imádni fogják ezeket a sajtos falatkákat. Szerezz be gyorsfagyasztott leveles tésztát, és miután kiengedett, nyújtsd ki nagyjából ujjnyi vastagságúra. A legkisebb pogácsaszaggatóval, vagy egy kis pohárral szaggasd ki a tésztát és mehet […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!