Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Tojásos rántott leves

Tojásos rántott leves Hozzávalók: 5 dkg liszt olaj pirospaprika 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma petrezselyemzöld só tojások Elkészítése: 5 dkg lisztből olajon rántást készítünk, hozzáadjuk a pirospaprikát majd felengedjük vízzel. Teszünk a levesbe 1 fej vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát, petrezselyemzöldet és ízlés szerint sózzuk. Ha összeforrt beleütjük a tojásokat, ami pár perc alatt kész. Tovább

Rántottleves, sajtos pirítóssal Ch

Rántottleves, sajtos pirítóssal Hozzávalók: 10 dkg sertészsír 10 dkg búzafinomliszt csipet köménymag 4 gerezd fokhagyma 1 ek. pirospaprika 8 dl hideg víz csipet étkezési só 1 fej vöröshagyma ½ kg szeletelt kenyér 30 dkg edami sajt a tálaláshoz Balatoni Pinot Noir rozé, száraz rozébor Elkészítése: A zsírt felforrósítjuk, a lisztet beleszórjuk, és világos rántást készítünk […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!