Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Gesztenyepüré

Gesztenyepüré Hozzávalók: gesztenye rum tejszínhab ELKÉSZÍTÉSE: A gesztenyéket egyenként villával megszúrjuk, és egy fazék hideg vízben feltesszük főzni. Addig főzzük, amíg puha nem lesz. Akkor levesszük, leöntjük a főzővizet, és a gesztenyéket meghámozzuk. A belső, szőrős héjat is le kell szedni lehetőleg. Ezután villával összetörjük a gesztenyéket egy tálban, hozzákeverünk egy zacskó vanillin cukrot, egy […] Tovább

Gesztenyepüré 1914

Gesztenyepüré Hozzávalók: 1 kg gesztenye kis darab vanília 7 dkg cukor 21 dkg törött cukor 1 evőkanál víz karamell, vagy 28 dkg vaníliás cukor 1 tojássárgája ½ liter sűrű tejszín cukor Elkészítése: 1 kg gesztenyét puhára főzünk, kettévágva belsejét kiszedjük, és a szitán áttörjük. Kis darab vaníliát 7 dkg cukorral megtörünk, és a gesztenyéhez szitáljuk. […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!