Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csirkemájpástétom

Csirkemájpástétom Hozzávalók: 4 személyre: ½ kg csirkemáj ½ fej vöröshagyma 1 paprika 1 paradicsom só frissen őrölt bors majoranna olívaolaj Elkészítése: Szeleteld fel a hagymát, egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és párold meg a hagymát. Ha a hagyma megpuhult, akkor tedd rá fa eldarabolt csirkemájat és a karikákra vágott paprikát. Borsozd, majd ízesítsd majorannával. Öntsd fel […] Tovább

Gombapástétom

Gombapástétom  Hozzávalók: 4 személyre: 2 doboz sampion gomba póréhagyma ízlés szerint só frissen őrölt bors majoranna olívaolaj Elkészítése: Tisztítsd meg a gombát, majd szeleteld fel! Egy serpenyőben hevíts fel egy kevés olívaolajat, tedd bele az apróra vágott póréhagymát, a felszeletelt gombát, és párold meg. Ízesítsd sóval, frissen őrölt borssal és majorannával. A gombát addig főzd, […] Tovább

Fehérbab pástétom

Fehérbab pástétom Hozzávalók: 4 személyre: 3 konzerv fehérbab kakukkfű só frissen őrölt bors ételízesítő ízlés szerint olívaolaj Elkészítése: Végy három konzerv fehérbabot. Öntsd bele a tartalmát egy serpenyőbe, ízesítsd sóval, borssal, kakukkfűvel és ételízesítővel, majd főzd addig, amíg el nem párolog teljesen a bab leve. Ha a bab teljesen megfőtt, akkor hagyd kicsit kihűlni, majd […] Tovább

Tojáspástétom

Tojáspástétom Hozzávalók: 4 személyre: 4 tojás kalóriaszegény majonéz só frissen őrölt bors mustár snidling (opcionális) Elkészítése: Főzd meg a tojásokat, majd hűtsd le. Tedd egy tálba, sózd és borsozd meg ízlés szerint. Egy villával törd össze, és adj hozzá annyi majonézt, hogy kenhető állagú legyen. Ízesítsd egy kevés mustárral.   Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!