Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Nyírségi gombócleves 2

Nyírségi gombócleves Hozzávalók: (10 személyre): 1 kg borjú, vagy sertés apróhús 45 dkg zöldség 15 dkg karalábé  10 dkg zeller 20 dkg zöldborsó (konzerv) 30 dkg tisztított karfiol 20 dkg gomba 3 dkg só ½ dkg bors 1 dkg Delikát 15 dkg vaj 5 dl tejszín 5 db tojás 1 csomag petrezselyemzöld 10 dkg citrom […] Tovább

Nyírségi gombócleves 1

Nyírségi gombócleves Hozzávalók:4 személyre: 40 dkg borjúcomb vagy lapocka (esetleg sovány sertéshús), 8 dkg vaj, 1 szál sárgarépa 1 szál petrezselyemgyökér, 1 darabka zeller 1 darabka karalábé, só, 10 dkg fagyasztott zöldborsó, 15 dkg fagyasztott karfiol (friss is jó), 10 dkg gomba, 1 csapott evőkanál liszt, 2 dl tejszín, 2 tojássárgája, fél citrom leve petrezselyem […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!