Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Brassói szász lakodalmi leves

Brassói szász lakodalmi leves Ez az étel a szász falusi lakodalmi ebéd fénypontja. Természetesen az alábbi megadott mennyiségek többszöröséből is készülhet. Hozzávalók: 1 öreg kövér tyúk, 1 kg marhahús, 6 murok, 4 petrezselyemgyökér, 2 közepes zeller, 2 fej hagyma, 2 pohár rizs, 2 evőkanál vagdalt petrezselyemzöldje, 3 tojássárgája, 2 csésze tejföl, só, bors Elkészítése: A […] Tovább

Lakodalmas húsleves

Lakodalmas húsleves Hozzávalók: 2,50 kg tyúk 50 dkg csont 30 dkg vegyes zöldség 10 dkg zeller 5 dkg gomba 30 dkg kelkáposzta 4 dkg só 0,5 dkg bors 5 dkg vöröshagyma 1 dkg gyömbér 1 dkg fokhagyma fel csomó petrezselyem 25 dkg finommetélt Májgombóchoz 20 dkg sertés máj 3 dkg vörös hagyma 6 dkg zsír […] Tovább

Lakodalmas csirkeleves Ch

Lakodalmas csirkeleves Hozzávalók: 1 kg csirkeszárny 50 dkg csirkezúza 60 dkg sárgarépa 30 dkg fehérrépa 30 dkg zeller ½ db karalábé ½ db kelkáposzta 4-5 gerezd fokhagyma 2 db vöröshagyma 6 db szegfűszeg 1 csipet étkezési só 1 kk egész bors 1 csokor petrezselyemzöld a tálaláshoz 15 dkg cérnametélt Badacsonyi Olaszrizling, száraz, minőségi fehérbor Elkészítése: […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!