Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kunsági paradicsomleves 9.

Kunsági paradicsomleves Hozzávalók: 30 dkg sertéshús só törött bors 1 db tojás bezöldségelt és fűszerezett, paradicsom-ivólé makaróni cukor reszelt sajt Elkészítése: Harminc dkg sertéshúst megdarálunk, sóval, törött borssal és 1 db tojással összedolgozzuk. Vizes kézzel gombócokat formálunk belőle és a húsleveshez hasonlóan bezöldségelt és fűszerezett, forrásban lévő paradicsom-ivóléhez adjuk. Amikor a gombócok és a zöldségek […] Tovább

Kunsági pandúrleves

Kunsági pandúrleves Hozzávalók:  (6 személyre): 3 fiatal galamb vagy 3 fiatal csirke, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyemgyökér, 5 dkg vöröshagyma, 5 dkg karalábé, 5 dkg zeller, néhány szem feketebors, só, pirospaprika, szerecsendió-virág, egy kis gyömbér, 1 gerezd fokhagyma, egy kevés paradicsompüré, 4 dkg zsír, 2 dl tejföl. Elkészítése: A megtisztított galambokat vagy csirkéket negyedekre […] Tovább

Kunsági leves 2

Kunsági leves 2 Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma pirospaprika 40 dkg sertés apróhús só törött bors víz, illetve vörösbor 15 dkg gomba 1 csomag petrezselyem lebbencs tészta csontlé, vagy víz tejfeles habarás Elkészítése: Egy fej finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztunk. Meghintjük pirospaprikával és hozzáadunk 40 dkg kockára vágott sertés apróhúst. Sóval, törött borssal ízesítjük és kevés […] Tovább

Kunsági leves 1

Kunsági leves 1 Hozzávalók: 1 vöröshagyma, 40 dkg sertéshús, 15 dkg gomba, só, őrölt bors, vörösbor, 1 csomó petrezselyem Elkészítése: Egy fej finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztunk. Meghintjük pirospaprikával és hozzáadunk 40 dkg kockára vágott sertés apróhúst. Sóval, törött borssal ízesítjük és kevés vizet, illetve vörösbort aláöntve félig puhára pároljuk. Ekkor ráhelyezzük a kockára vágott […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!