Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kaliforniai gyümölcssaláta USA

Kaliforniai gyümölcssaláta HOZZÁVALÓK: 1 kg-nyi vegyes gyümölcs a mártáshoz 20 dkg krémsajt tej 2-3 evőkanál porcukor egy citrom leve pirított, durvára vágott mandula vagy dió ELKÉSZÍTÉSE: Ezt a gyümölcssalátát egész évben készítik Kaliforniában, a mártás hozzá ugyanaz, de a gyümölcsöt kedvük szerint váltogatják. 1 kg-nyi vegyes gyümölcsöt megtisztítanak, ha kell, feldarabolják, és összekeverve, behűtik. A […] Tovább

Havas szőlő

Havas szőlő Hozzávalók: 2 kg piros és zöld szőlő felesen 2,5 dl tejföl 2,5 dl lágy krémsajt 1 teáskanál vaníliaaroma cukor ízlés szerint Elkészítése: Megmossuk a szőlőt, leszűrjük, és tálba tesszük. Keverjük össze a tejfölt, a krémsajttal, cukorral és az aromával. A masszát ráöntjük a szőlőre, de nem kell összekeverni. Hűtőbe tartjuk fogyasztásig.   Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!