Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Szilva-nektarin-kivi lekvár

Szilva-nektarin-kivi lekvár Hozzávalók: 50 dkg szilva 30 dkg nektarin 20 dkg kivi (mindegyiket előkészítve mérjük le) 1 tasak citromsav 1 tasak zselírozó cukor speciál 2:1 Előkészítés: A szilvát megmossuk, lecsöpögtetjük, félbe vágjük, a magot eltávolítjuk és a gyümölcsöt apróra vágjuk, majd lemérünk 50 dkg-ot. A nektarint megmossuk, lecsöpögtetjük, félbe vágjuk, a magot eltávolítjuk és a […] Tovább

Kivis, mangós, körtés piskóta

Kivis, mangós, körtés piskóta Hozzávalók: kivi, vagy mangó vagy körte porcukor piskóta 6 tojás 6 kanál cukor 6 kanál liszt Elkészítése: Ha szeretnél eltérni a hagyományos gyümölcsös piskótától, válassz olyan gyümölcsöt, mint a kivi, a mangó vagy a körte. Minden esetben fontos, hogy a gyümölcs elég érett és puha legyen. Készítsd el egyszerűen a piskótát: […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!