Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Karalábéleves 3

Karalábéleves Hozzávalók: 4 db friss karalábé 50 g vaj 1 dl tejföl 1/2 dl tejszín 1 csomó petrezselyemzöld 20 g liszt 10 g kristálycukor só őrölt fehér bors ELKÉSZÍTÉSE: A karalábét megtisztítjuk, és egyenletes hasábokra vagy kockára, a zöldpetrezselymet finomra vágjuk. A vaj felét megolvasztjuk, beletesszük a metéltre vágott karalábét, kevés cukrot és fedő alatt […] Tovább

Karalábéleves 1

Karalábéleves Hozzávalók: 1 kg karalábé só petrezselyem olaj 5 dkg liszt vöröshagyma Elkészítése: 1 kg karalábét megtisztítunk, ½ cm vastagságú csíkokra felvágjuk, megsózzuk és petrezselymes olajon puhára pároljuk, majd felöntjük vízzel. 5 dkg lisztből olajon világos rántást készítünk, hozzáadunk egy kevés apróra vágott vöröshagymát, majd kevés vízzel felengedve berántjuk a karalábé levét. Ízlés szerint sózzuk. […] Tovább

Karalábéleves 2

Karalábéleves Hozzávalók: 4 db friss karalábé 50 g vaj 1 dl tejföl 1/2 dl tejszín 1 csomó petrezselyemzöld 20 g liszt 10 g kristálycukor só őrölt fehér bors Elkészítése: A karalábét megtisztítjuk, és egyenletes hasábokra vagy kockára, a zöldpetrezselymet finomra vágjuk. A vaj felét megolvasztjuk, beletesszük a metéltre vágott karalábét, kevés cukrot és fedő alatt […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!