Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Harcsa tejszínes gombamártással

Harcsa tejszínes gombamártással Hozzávalók: 4, egyenként kb. 15 dkg-os harcsa-, vagy tengerihal-filé, só,  6-7 dkg liszt, a sütéshez: 5-6 evőkanál olaj, a mártáshoz: 1 kisebb vöröshagyma, 5 dkg vaj, 30 dkg csiperke, 2 csapott evőkanál liszt, 1 csapott kiskanál ételízesítő por, fél mokkáskanál őrölt bors, 2 dl tejszín 2 dl tejszín víz. Elkészítése A halfilét […] Tovább

Harcsa káposztával

Harcsa káposztával Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta 5 dkg zsír 10 dkg füstölt szalonna 5 dkg liszt 4 dl tejföl 1 csomó kapor 6 dkg vöröshagyma 60 dkg harcsafilé só fűszerpaprika Elkészítése: A káposztát megmossuk, és kevés vízzel feltesszük főni. A harcsafilét felszeleteljük, besózzuk. A vöröshagymát és a kaprot finomra, a füstölt szalonnát apró kockára […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!