Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokis goffri (lassú)

Csokis goffri HOZZÁVALÓK:          50 dkg liszt          2.5 dl tej          20 dkg olvasztott vaj          4 tojás          20 dkg porcukor          5 dkg kakaó          csipet szódabikarbóna          2 dkg élesztő ELKÉSZÍTÉSE: Az élesztőt langyos tejben felfuttatni, hozzáadni a lisztet, mikor duplájára kel, belekeverni a többi hozzávalót, 1 órán át állni hagyjuk. […] Tovább

Hamvas őszibarack-krémleves goffrival

Hamvas őszibarack-krémleves goffrival A vaníliás őszibarack-krémleves mellett tejszínhabos goffritorony magasodik. A hideg gyümölcsleves a rácsos finomsággal a csemegék csemegéje. Hozzávalók 10 dkg hidegen készíthető vaníliás pudingpor 1 evőkanál porcukor 2,5 liter tej 1 dl tejszín 40 dkg őszibarackbefőtt 1 kávéskanál bazsalikom 3 dkg pirított mandula mentalevél 2 dl tejszínhab 4 adag goffri Elkészítése: Egy-két őszibarackot […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!