Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Fűszeres dió(k)

FŰSZERES DIÓ I. Hozzávalók: 1 kávéskanál koriandermag ½ evőkanál olívaolaj 15 dkg dióbél ¼ kávéskanál cayenne bors ½ kávéskanál cukor ¼ kávéskanál só Elkészítése: A koriandermagot mozsárban megtöröm, és félreteszem. Egy közepes méretű serpenyőben mérsékelt tűzön megmelegítem az olívaolajat, majd hozzáteszem a diót. Pár percig kevergetem, hogy illatos legyen. A dióhoz hozzákeverem a megtört koriandermagot, […] Tovább

Tavaszi hideg fűszerleves

Tavaszi hideg fűszerleves Hozzávalók: 15 dkg friss spenót 20 dkg újburgonya 5 dkg vöröshagyma ½ dl olaj ½ csomó friss kapor ½ csomó petrezselyemzöld 1 dkg fokhagyma 2 dl natúr joghurt só őrölt fehér bors citromlé cukor Elkészítése: A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, a spenót vastag szárait eltávolítjuk, alaposan megmossuk. A hagymát finomra, a […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!