Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokoládémáz 1914

Csokoládémáz Hozzávalók: 8 dkg cukor kevés víz 3 szelet csokoládé fél dió nagyságú vaj Elkészítése: 8 dkg cukorból kevés vízzel sűrű szirupot főzünk. 3 szelet csokoládét sütőben kissé puhítunk; kivesszük, hozzáteszünk egy fél dió nagyságú jó vajat és a szirupot is lassan hozzákeverve, sűrű mázzá keverjük és amit akarunk azt bevonjuk. Dr. Steinbachné Réczey Anna. […] Tovább

Gesztenye koszorú habbal 1914

Gesztenye koszorú habbal Hozzávalók: 1 kg gesztenye kis darab vanília 7 dkg cukor 21 dkg törött cukor 1 evőkanál víz karamell, vagy 28 dkg vaníliás cukor 1 tojássárgája csokoládémáz: egy egyenesre vágott karaj kenyér kis szirup ½ liter tejszín vaníliás cukor Elkészítése: 1 kg gesztenyét puhára főzünk, kettévágva belsejét kiszedjük, és a szitán áttörjük. Kis […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!