Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csángó gulyásleves

Csángó gulyásleves Hozzávalók: 2 evőkanál olaj 1 fej vöröshagyma 35 dkg marhapacsni vagy lábszár 1 csapott evőkanál piros paprika ½  liter víz 2 gerezd fokhagyma 1 kávéskanál őrölt kömény só ¼ kg savanyú káposzta 3 dkg rizs tejföl Elkészítése: Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 dkg kockára […] Tovább

Csángó leves

Csángó leves Hozzávalók: 1 libaaprólék, 2 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, zöldpetrezselyem, 5 dkg zeller, 5 dkg búzadara, 4 főtt tojás, 10 dkg gomba, 2 paradicsom, só, pirospaprika, 3 tojássárgája. Elkészítése: A libaaprólékot 1 l vízben feltesszük főni, később hozzáadjuk a zöldségeket. Ha minden megpuhult, hozzátesszük a búzadarát, a felszeletelt gombát, a paradicsomot. Belekeverjük a tojások sárgáját, […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!