Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Bácskai lencseleves csirkével

Bácskai lencseleves csirkével Hozzávalók: 1 nagyobb csirke 50 dkg borjúcsont 20 dkg gomba 10 dkg hagyma 10 dkg fehérrépa 10 dkg sárgarépa 5 dkg zsír 3 dl tejföl 1 zellergumó 10 dkg lencse 3 dkg rizs 1 kk. őrölt bors 1 babérlevél 2 tojássárgája só Elkészítése: A zellert, sárga- és fehérrépát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd hozzáadjuk […] Tovább

Bácskai húsleves

Bácskai húsleves Hozzávalók: egy fél csirke, egy csomó leveszöldség, egy kisebb fej vöröshagyma, néhány szem bors, 1 babérlevél, 2 evőkanál tejföl, 1 tojás, petrezselyemzöld, 2 dl rizs Elkészítése: A húst a zöldséggel, a vöröshagymával, borssal, babérlevéllel feltesszük főni. Ha a hús puha, kivesszük, lefejtjük a csontról, a levest leszűrjük, majd visszatesszük a húst, és rizst […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!