Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Alföldi tarhonyaleves Ch

Alföldi tarhonyaleves Hozzávalók: 10 dkg füstölt szalonna 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma csipet őrölt kömény 1 db zöldpaprika 1 ek pirospaprika 1 db paradicsom 15 dkg tarhonya 3 db burgonya só 1 csokor petrezselyemzöld 1 db hegyes erős paprika Villányi Bársony Cuvée Cabernet Sauvignon-Merlot, száraz vörösbor Elkészítése: A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és […] Tovább

Alföldi csirkeleves

Alföldi csirkeleves Hozzávalók: kb. 1 kg-os csirke sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé, gomba só szemes bors 1/2 fej vöröshagyma 1 csokor petrezselyem tejföl Elkészítése: A kb. 1 kg-os csirkét 8 részre vágjuk és tisztított, karikákra vágott vegyes zöldséggel (sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé, gomba), feltesszük főni. Sóval, szemes borssal, vöröshagymával és kötözött petrezselyemmel ízesítjük. Amikor a hús […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!