Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Zöldborsóleves 3

Zöldborsóleves

 

Hozzávalók:

 

  • 1 kg zöldborsó
  • 3 dkg zöldpetrezselyem
  • olaj
  • 1 kávéskanál cukor
  • kevés só
  • 4 dkg liszt
  • 1 1/4 liter hideg víz
  • galuska
  • tejföl

 

Elkészítése:

 

1 kg zöldborsót kitisztítva, 3 dkg zöldpetrezselymes olajban, 1 kávéskanál cukorral és kevés sóval meghintve, fedő alatt puhára pároljuk. Ha puha 4 dkg liszttel meghintjük, jól elkeverve 1 1/4 liter hideg vízzel felöntjük. Galuskát főzünk a levesbe. Tálaláskor tejfölt is adunk hozzá.

 

 

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!