Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Kukoricás rákleves kínai

Kukoricás rákleves 

Hozzávalók:

  • 1 l csirkehúsleves (leveskockából is),
  • 1 doboz kukorica,
  • 1 kanál sherry,
  • 5 dkg sonka,
  • 1 csomag snidling
  • 1 doboz rák- vagy halhús, esetleg szardínia,
  • 2 kávéskanál gyömbérpor, enyhén megcitromozva, kockára vágva.

Előkészítés:

a gyömbért, sherryt és a rák- vagy halhúst összekeverjük. A konzerv kukoricáról lecsurgatjuk a levét. A sonkát és a snidlinget fölaprítjuk.

Főzés:

az erőlevest fölforraljuk, belekeverjük a gyömbéres-sherrys húst, a kukoricát. 4 percig főzzük. A snidlinggel és a sonkával meghintve azonnal tálaljuk.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!