Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Fokhagymás joghurtleves

Fokhagymás joghurtleves

Hidegen kevert finomságunk igazán alkalmas arra, hogy csillapítsa a nyári forróság hevét.

Hozzávalók:

  • 8 dl natúr joghurt
  • 1 csomag friss kapor
  • 1 csomag snidling
  • 2 dkg fokhagyma
  • 15 dkg kígyóuborka
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

Az uborkát megmossuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, vagy apró kockára daraboljuk. A kaprot és a metélőhagymát finomra vágjuk, a fokhagymát péppé zúzzuk. A joghurtot keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az uborkát, a finomra vágott fűszereket, a péppé zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, jól elkeverjük. Hűtőbe tesszük. Tálaláskor friss kaporral megszórjuk.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!