Gesztenye alagút 2
Hozzávalók:
- ½ kg gesztenyemassza
- kis rum
- ½ liter tejszín
- piskótalap
- narancsdzsem (házi a legjobb)
- csokimáz
Elkészítése:
Fél kiló gesztenyemasszát kis rummal átkeverni, de ne legyen puha. Belenyomkodni egy folpackkal kibélelt őzgerinc formába, lehetőleg egyenletesen, az oldalán 1 ujjnyi sávot szabadon hagyni. Fél liter tejszínt kemény habbá verni és betölteni a gesztenyére, hogy ugyanaddig érjen.
Piskótalapból az őzgerincnek megfelelő téglalapot kivágni, megkenni narancsdzsemmel(házi a legjobb) és ráborítani. Folpakkal becsomagolni, pár órát hűteni. Tálalás előtt kiborítani és csokimázzal megkenni.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: