Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Balatoni csók

Balatoni csók

Hozzávalók:

  • 25 dkg cukor
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • 4  egész tojás
  • 8 dkg őrölt mogyoró
  • 30 dkg liszt
  • 1/2 cs. sütőpor
  • vaj

Elkészítése:

25 dkg cukrot, 1 cs. vaníliás cukorral, 4 egész tojással és 8 dkg őrölt mogyoróval erősen, félóráig keverünk, azután 30 dkg liszttel kevert 1/2 cs. sütőport keverünk hozzá. Diónyi halmokat formálunk, és őrölt mogyoróval megszórva, vajazott tepsiben, forró sütőben sütjük.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!