Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Csokiszalámi–krém

Csokiszalámi–krém

HOZZÁVALÓK:

  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 5 dkg kakaó
  • 5 dkg mazsola
  • 1 dl tej
  • 30 dkg háztartási keksz
  • rumaroma
  • 4-5 szem apróra tört dió
  • 1 üveg sárgabaracklekvár
  • tejszínhab.

ELKÉSZÍTÉSE:

Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mazsolát, a diót, a lekvárt és a rum aromát, majd belekeverjük az apró darabokra tört kekszet is. 30 percig állni hagyjuk, közben többször átkeverjük. Kis tálkákba adagoljuk és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!