Csokiszalámi–krém
HOZZÁVALÓK:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg kakaó
- 5 dkg mazsola
- 1 dl tej
- 30 dkg háztartási keksz
- rumaroma
- 4-5 szem apróra tört dió
- 1 üveg sárgabaracklekvár
- tejszínhab.
ELKÉSZÍTÉSE:
Egy lábosba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet és a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin elolvad. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mazsolát, a diót, a lekvárt és a rum aromát, majd belekeverjük az apró darabokra tört kekszet is. 30 percig állni hagyjuk, közben többször átkeverjük. Kis tálkákba adagoljuk és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: