Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Puncs golyók

Puncs golyók

Hozzávalók:

  • 20 dkg piskótamorzsa,
  • 4 evőkanál rum,
  • 4 evőkanál málnaszörp,
  • 10 dkg cukor,
  • 6 dkg vaj,
  • 3 dkg kakaó,
  • 5 dkg darált dió,
  • 10 dkg reszelt csokoládé.

Elkészítése:

A piskótamorzsát leöntjük rummal, szörppel és 10 dkg cukorból és 1 dl vízből főzött, kihűtött sziruppal összekeverjük. Állni hagyjuk. A vajat kikeverjük a piskótával. A masszából golyókat formálunk, reszelt csokoládéban megforgatjuk. Mignonpapírban tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!