Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Pudingfőzés mikroban

Pudingfőzés mikroban

Hozzávalók:

  • tej
  • pudingpor
  • cukor

Elkészítése:

Közepes méretű jénaiba öntsd a tejet, kicsit melegíts rajta. Csészében kevered össze a pudingport kis tejjel, cukorral. Öntsd össze őket a jénaiba, és 1 percre tedd a mikróba majdnem max.-on/max.-on (ez valahol mikrofüggő). Vedd ki, keverd át alaposan habverővel (nehogy csomós legyen). Másfél percre tedd vissza, majd újra alapos habverős keverés jön. Újabb 1-1,5 percre tedd vissza, újra habverős átkeverés jön (itt ne ijedj meg, ha úgy tűnik, hogy összekapta, mert átkeverés után teljesen sima lesz megint)

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!