Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Cseresznye puding

Cseresznye puding

Hozzávalók:

  • 3 db zsemle
  • 6 db tojás
  • 18 dkg porcukor
  • ½ rúd vanília
  • ½ citromhéj
  • 3 dkg vaj
  • 5 dkg mandula
  • 25 dkg cseresznye

ELKÉSZÍTÉSE:

Három zsemlét tejben áztatunk, ez alatt 6 tojássárgáját, 18 dkg porcukorral, vaníliával, citromhéjjal habosra keverünk. Teszünk bele 3 dkg vajat, 5 dkg tisztított, darált mandulát, a kinyomott zsemléket, 25 dkg kimagozott cseresznyét és a 6 tojás kemény habját. Kizsírozott formába tesszük, 1 órán át, lassan főzzük. Tetszés szerinti sodóval tálaljuk.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!