Kávés praliné
Hozzávalók: 30 darabhoz:
- 1, 5 dl tejszín
- 20 dkg étcsokoládé tortabevonó
- 1 teáskanál neszkávé
- 3 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál kakaópor a szóráshoz
- kb. 30 db csokoládé kávészem
Elkészítése:
A tejszínt felforraljuk, beletördeljük a csokoládét, és felolvasztjuk benne. Hozzáadjuk a porkávét és porcukrot. A krémet a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. A krémet a kézi robotgép keverőspiráljával habosra verjük, és csillagcsőrös habzsákba töltjük. A krémet a kis pralinéformákba töltjük, megszórjuk kakaóporral, és egy szem csokoládékávéval díszítjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: