Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Vanilía hab

Vanilía hab

Hozzávalók:

  •          ½ l tej
  •          1 csomag vaníliás pudingpor
  •          1 csomag vaníliás cukor
  •          1 flakon tejszínhab
  •          2 csapott ek kristálycukor
  •          4 levél citromfű
  •          Tokaji Furmint, félédes, minőségi bor

Elkészítése:

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük, majd hozzáadjuk a forró tejhez, és sűrűsödésig főzzük. A vaníliás cukorral és a cukorral együtt krémesre keverjük. Pár percig pihentetjük, majd a tejszínhabbal fellazítjuk. Üvegkehelyben tálaljuk, majd tejszínhabbal és citromfű levelekkel díszítjük. Tokaji Furmint, félédes, minőségi bor illik hozzá. lidl.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!