Paradicsomos darált hús főtt krumplival
Hozzávalók:
- 65 dkg darált sertéshús 1,95 g Ch
- 5 dkg (kis fej) hagyma 4,15 g Ch
- 30 dkg szalonna
- 50 dkg paradicsomlé 42,5 g Ch
- 40 dkg burgonya 73,6 g Ch
- só
- bors
- Vegeta
kész: 14,7 dkg 122,2 g Ch 8,3 g Ch/100 g
Elkészítése:
A hagymát és a szalonnát felkockázzuk, majd a felolvasztott szalonnán a hagymát megdinszteljük. Erre öntjük rá a darált húst, melyet megpirítunk, előpároljuk. A paradicsomlét ráöntjük, ízesítjük, és 20 percig főzzük.
A burgonyát meghámozzuk és kis (1×1 cm-s) kockákra vágjuk, majd 8-10 perci sós vízben főzzük. A paradicsomos ragu mellé tálaljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: