Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Vaníliás gyümölcssaláta

Vaníliás gyümölcssaláta

HOZZÁVALÓK:

  • 1 csomag vanília ízű pudingpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 20 dkg krémtúró
  • 25 dkg ribiszke
  • 25 dkg egres
  • cukor
  • 2-3 evőkanál rum

ELKÉSZÍTÉSE:

Elkészítünk az előírásnak megfelelően egy csomag vanília ízű pudingport, és egy csomag vaníliás cukorral erősítjük az ízét. Ha kihűlt, elkeverjük 20 dkg krémtúróval, és jól behűtjük. Egy nagy üvegtálba vagy üvegtányérokba vegyesen rakunk 25-25 dkg megtisztított ribiszkét meg egrest, kissé megcukrozzuk, megöntözzük 2-3 evőkanál rummal, és ugyancsak jégbehűtjük. Tálalás előtt borítjuk be a hideg túrós krémmel.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!