Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Mézes gyümölcssaláta

Mézes gyümölcssaláta

HOZZÁVALÓK:

  • ½ kg darabolt ananász vagy 1 üveg őszibarack
  • 2 narancs
  • 1 kis citrancs (grapefruit)
  • narancs sárga héja
  • 2 banán
  • 2 nagy evőkanál méz
  • 1 citrom leve
  • kevés ananászlé
  • 5 dkg dió

ELKÉSZÍTÉSE:

Összekeverünk egy fél kg-s doboznyi leszűrt darabolt ananászt vagy egy üveg őszibarackot két narancs meg egy kis citrancs (grapefruit) kis kockára vágott belével, és belereszeljük az egyik narancs sárga héját. (Ha van, belevághatunk karikákra két megtisztított banánt is). Simára keverünk két nagy evőkanál mézet egy citrom levével, és ezzel ízesítjük a gyümölcssalátát. (Ha bővebb lével szeretjük, megöntözhetjük még kevés ananászlével is.) Végül közékeverünk öt dkg diót, és néhány órára jégbehűtjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!