Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

HOZZÁVALÓK:

ELKÉSZÍTÉSE:

Az almát meghámozzuk, negyedekre vágjuk, magházat eltávolítjuk. A mangót meghámozzuk, félbevágjuk, húsát a magról lefejtjük. A nektarint megmossuk, leszárítjuk, félbevágjuk, és kimagozzuk. A narancsot meghámozzuk és filézzük, a kivit lehámozzuk. Az így előkészített gyümölcsöket kis darabokra vágjuk. Az epret megmossuk, jól lecsöpögtetjük, szárat eltávolítjuk, az epret feldaraboljuk. A gyümölcsöket a citromlével, a narancslével vagy narancslikőrrel és cukorral elvegyítjük, és üvegtálba töltjük. A mandulát zsiradék nélkül serpenyőben megpirítjuk, és a gyümölcssalátára szórjuk. Lehűtve tálaljuk.

 

Címkék: , , ,
Tovább a blogra »