Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Gesztenye alagút 2

Gesztenye alagút 2

Hozzávalók:

  • ½ kg gesztenyemassza
  • kis rum
  • ½ liter tejszín
  • piskótalap
  • narancsdzsem (házi a legjobb)
  • csokimáz

Elkészítése:

Fél kiló gesztenyemasszát kis rummal átkeverni, de ne legyen puha. Belenyomkodni egy folpackkal kibélelt őzgerinc formába, lehetőleg egyenletesen, az oldalán 1 ujjnyi sávot szabadon hagyni. Fél liter tejszínt kemény habbá verni és betölteni a gesztenyére, hogy ugyanaddig érjen.

Piskótalapból az őzgerincnek megfelelő téglalapot kivágni, megkenni narancsdzsemmel(házi a legjobb) és ráborítani. Folpakkal becsomagolni, pár órát hűteni. Tálalás előtt kiborítani és csokimázzal megkenni.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!