Narancsparfé
Hozzávalók:
- 4 dl tejszín
- 0,5 dl narancsszörp (cukros)
- 1 nagy narancs
- 2 evőkanál cukrozott narancshéj
- csipetnyi só
Elkészítése:
A cukrozott narancshéjat egészen apróra vágjuk. A friss narancs héját lereszeljük, levét kicsavarjuk, és összekeverjük a narancsszörppel. Megsózzuk. A tejszínből kemény habot verünk, amelybe beleforgatjuk a narancsos szörpöt és a cukrozott narancshéjat. Azonnal belesimítjuk egy folpack fóliával bélelt, tetszés szerinti formába, majd a mélyhűtőben kifagyasztjuk. Forró késsel adagokra vágjuk, és tetszés szerint feldíszítve tálaljuk.
Előkészítési ideje: kb. 15 perc.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: