Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Narancsparfé 2

Narancsparfé

Hozzávalók:

  • 4 dl tejszín
  • 0,5 dl narancsszörp (cukros)
  • 1 nagy narancs
  • 2 evőkanál cukrozott narancshéj
  • csipetnyi só

Elkészítése:

A cukrozott narancshéjat egészen apróra vágjuk. A friss narancs héját lereszeljük, levét kicsavarjuk, és összekeverjük a narancsszörppel. Megsózzuk. A tejszínből kemény habot verünk, amelybe beleforgatjuk a narancsos szörpöt és a cukrozott narancshéjat. Azonnal belesimítjuk egy folpack fóliával bélelt, tetszés szerinti formába, majd a mélyhűtőben kifagyasztjuk. Forró késsel adagokra vágjuk, és tetszés szerint feldíszítve tálaljuk.

Előkészítési ideje: kb. 15 perc.

 

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!