Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Mogyoró fagylalt

Mogyoró fagylalt

HOZZÁVALÓK:

  • 3 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • 10 dkg tisztított földi mogyoró
  • 10 dkg porcukor
  • 1 egész tojás
  • csipet só

Elkészítése:            

A mogyorót finomra daráljuk, teflonserpenyőben kis lángon világos barnára pirítjuk, kihűtjük. A tejet cukorral, sóval és a tojással habosra keverjük, tejszínből kemény habot verünk. A mogyorót a tojásos keverékhez adjuk, majd a tejszín habot is beleforgatjuk óvatosan.

Fagyasztás.

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!