Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Ananász-Piña Colada krémfagylalt

Ananász-Piña Colada krémfagylalt

Hozzávalók:

  • fél ananász
  • 2 uncia (kb. 60 ml) kókuszrum
  • negyed bögre lime leve
  • 1 evőkanál cukor

Elkészítése:

Tegyél a turmixgépbe egy fél ananászt és pürésítsd. Adj hozzá 2 uncia (kb. 60 ml) kókuszrumot, negyed bögre lime levét és 1 evőkanál cukrot. Öntsd formákba, szúrj beléjük pálcikát, tedd a fagyasztóba és várd, hogy megkeményedjen. canadian family – László Luca Gerda

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!