Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Túrófánk

Túrófánk

Hozzávalók:

  • 25 dkg tehéntúró
  • 2 db tojás
  • 2 evőkanál cukor
  • fél tasak vaníliás cukor
  • 10 dkg liszt
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • olaj
  • só.

Elkészítése:

A túrót villával összetörjük, majd a felvert tojásokat hozzákeverjük. Cukorral, vaníliás cukorral és csipet sóval ízesítjük. A lisztben elkeverjük a sütőport, majd a tojásos túróval összedolgozzuk. Felhevített olajba evőkanállal adagoljuk a masszát, és mindkét oldalát megsütjük. Vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!