Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Piskóta-fánkok tejszínhabbal

Piskóta-fánkok tejszínhabbal

– békebeli konyha

Hozzávalók:

  • 14 dkg törött cukor
  • 6 tojás
  • 8 dkg finomliszt
  • vaj
  • cukor
  • vaníliás tejszínhab

Elkészítése:

140 gramm törött cukrot 6 tojássárgájával 15 percig keverjünk, fehérjét habbá verve közzé tesszük, 80 gramm finomlisztet hozzáadva, kavarjuk. Apró formácskákat vajjal kikenünk, cukorral meghintjük, a tésztával felényire (félig) megtöltjük, langyos kemencében megsütjük. Ha készek, belét kivágjuk, és vaníliás tejszínhabbal megtöltjük.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!