Sajtos kenyér
Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 1 kk só
- 20 dkg reszelt sajt
- 3,3 dl tej
Elkészítése:
Mindezt összekutyultam, majd beletettem egy kivajazott üveg püspökkenyér formába. 200°C-on 40 percig sütöttem. Isteni piros kérge lett, és nagyon-nagyon finom. vica
Szerintem
sok a tej, és ennél nagyobb mennyiséghez, általában 70 dkg-nyi liszthez kell 2,5 dl víz vagy tej.
- nagyon nagy emellett meg a sajt aranya is
- növelnem a liszt arányát
- ez nem kenyér lesz, mert sütőpor van benne, a kenyérhez élesztő kéne
- ezzel a megadott aránnyal, szerintem egy nagyon nagy kutyulékszerűség jön ki, túl folyékony, ami nem tud sose megsülni.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: