Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

Sajtos kenyér

Sajtos kenyér

Hozzávalók:

  • 35 dkg liszt
  • 1 sütőpor
  • 1 kk só
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 3,3 dl tej

Elkészítése:

Mindezt összekutyultam, majd beletettem egy kivajazott üveg püspökkenyér formába. 200°C-on 40 percig sütöttem. Isteni piros kérge lett, és nagyon-nagyon finom.     vica

Szerintem

sok a tej, és ennél nagyobb mennyiséghez, általában 70 dkg-nyi liszthez kell 2,5 dl víz vagy tej.

  1. nagyon nagy emellett meg a sajt aranya is
  2. növelnem a liszt arányát
  3. ez nem kenyér lesz, mert sütőpor van benne, a kenyérhez élesztő kéne
  4. ezzel a megadott aránnyal, szerintem egy nagyon nagy kutyulékszerűség jön ki, túl folyékony, ami nem tud sose megsülni.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!