Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

ROZSOS - 3 MAGVAS HÁZI KENYÉR

dkg

ROZSOS – 3 MAGVAS HÁZI KENYÉR

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
2,90 2,9 dl hideg víz 0,00 0,00 A leírás sorrendjébe dobáljuk a kenyér-sütőgépbe a hozzávalóka, a hidegvíztől az élesztőporig. A gépet bekapcsolva hagyjuk keverni, majd dagasztani a fi-gyelmeztető jelzésig (10 db sípszó, kb. 20 perc elteltével). Ekkor öntjük bele az előre lemért, és összekevert magokat. Innentől csak várjuk ki amíg a gép végez. A gép elekrtomos kábelét húzd ki afal-ból, ha végeztél! A kész kenyeret forrón tegyük a rácsra helyezett konyharuhá-ra, vizezzük be a tetejét és tekerjük be a textilbe. Várjuk meg míg kihűl.
0,40 0,4 dl 2 ek napraforgó olaj 0,00 0,00
0,17 1,7 dkg 1,5 ek barna cukor 97,40 16,56
0,11 1,1 dkg 2 ek tejpor 9,72 1,07
0,12 1,2 dkg 2 tk só 0,00 0,00
2,90 29 dkg 2 mérő finomliszt 76,30 221,27
1,45 14,5 dkg 1 mérő rozsliszt 66,60 96,57
0,01 1 db C-vitamin 0,00 0,00
0,00 0,04 dkg 1,5 kiskanál élesztőpor 3,20 0,01
0,60 6 dkg szezámmag 6,30 3,78
0,40 4 dkg napraforgómag 17,40 6,96
0,50 5 dkg lenmag 28,90 14,45
9,56 össz 10 dkg 78,56 dkg kisütve össz g Ch 360,67
7,97 dkg/db 4,59 g Ch/dkg kisütött kenyér g/10 dkg 37,71 Menü: 3, Color: light, Size: 2 lb
BEST 12 adag g Ch/db

30,06

Sütési idő: kb. 3 óra 55 perc
Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!