Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

IVÁN MUFFINJA

dkg

IVÁN MUFFINJA

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
1,20 2 db tojás 0,30 0,36 (Robotgéppel) keverd habosra a tojásokat, a szobahőmérsékletű, puha vajat a cukorral, meg a kakaóporral. Dolgozd bele a lekvárt, a sütőporral elvegyített lisztet, és öntsd hozzá a tejet. A csokoládét törd bele, és keverd el a tésztát. A muffinformákat töltsd meg a tésztával és sütsd ki.
1,50 15 dkg vaj 0,50 0,75
0,15 1,5 dkg Sweettab por* 85,00 12,75
0,30 3 dkg Ness kakaópor 79,60 23,88
1,00 10 dkg baracklekvár 45,00 45,00
2,00 20 dkg liszt 76,30 152,60
0,12 1,2 dkg sütőpor 0,00 0,00 Sütési hőmérséklet:
2,50 2,5 dl tej 5,30 13,25 Légkeveréses sütő: 190oC, előmelegítve
0,50 5 dkg csokoládé 22,80 11,40 Sütési idő: kb. 30 perc
9,27 össz 10 dkg össz g Ch 259,99
5,15 dkg/db * 13,5 tk Sweettab g/10 dkg 28,05
BEST 18 adag g Ch/db 14,44
Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!