Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA SÁRGABARACKÍZ

dkg

DIA SÁRGABARACKÍZ

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
10,00 100 dkg Sárgabarack, kimagvalt 10,20 102,00 A barackot szűrőkanálba téve lobogva fövő vízbe mártjuk, és miután a héját lehúztuk, kimagvaljuk. A gyümölcsöt lemérjük, és minden kilógrammra 55 ml Polisweet-et számítunk. A hámozott, kimagozott barackot húsdarálón átdaráljuk, és 15-20 percig főzzük. Ekkor beletesszük az édesítőszert, és még egyszer felforraljuk. A masszát forrón üvegekbe töltjük, minden üveg tetejére csipetnyi tartósítószert teszünk, lekötjük, és száraz gőzben kigőzöljük.
0,06 0,055 dl Polisweet 0,00 0,00
0,00 0,01 dkg szalicil 0,00 0,00
0,00
0,00
0,00
0,00
0,00
10,06 össz 10 dkg 1010 dkg kisütve:0,10 g Ch/10 dkg össz g Ch 102,00
10,06 dkg/adag g/10 dkg 10,14 Sütési hőmérséklet:180oC, előmelegítve
Pelle Józsefné: Összegyüjtött receptjei 10 adag g Ch/db

10,20

Sütési idő: kb. 20 perc
Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!