Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA MEGGYES TORTA

dkg

DIA MEGGYES TORTA

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
1,50 15 dkg vaj 0,50 0,75 A vajat simára keverjük ésóvatosan hozzáadjuk porcukrot, a tojássárgáját, a vanílincukrot és a sütőporral elkerverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a tésztához adjuk. Egy kivajazott 24 cm-s torta-formába öntjük. Meggyel díszítjük. Sütés után a tortát hagyjuk kihűlni. Vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.
0,15 1,5 dkg Sweettab por* 85,00 12,75
1,80 3 db tojás 0,30 0,54
0,10 1 dkg vanílincukor 99,99 10,00
2,50 25 dkg tönköly búzaliszt 67,80 169,50
0,12 1,2 dkg sütőpor 26,00 3,12
1,00 1 dl tej 5,30 5,30
2,50 25 dkg kimagozott meggy 11,00 27,50 Sütési hőmérséklet:
Elektromos sütő: 17oC, előmelegít
9,67 össz 10 dkg össz g Ch 229,46 Légkeveréses sütő: 150oC, előmelegítve
6,04 dkg/db * 13,5 tk Sweettab g/10 dkg 20,56 Gáz sütő: 2. fokozat, előmelegítve
DrOetker nyomán – BEST 16 adag g Ch/db

14,17

Sütési idő: kb. 45 perc
Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!