Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA MEGGYES PITE

dkg

DIA MEGGYES PITE

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
3,60 6 db tojássárgája 0,30 1,08 A vajat a cukorral elkeverjük. Hozzáad-juk a vanílincukrot, a tojássárgáját, a to-jást, a rumot, az őrölt mandulát, a lisz-tet és a sütőport. Kivajazott formába öntjük és rászórjuk a meggyeket, majd kisütjük. Sütés után a pitét hagyjuk kihűlni.
2,00 20 dkg vaj 0,50 1,00
0,20 2 dkg Sweettab por* 85,00 17,00
0,10 1 dkg 1 cs. vanílincukor 99,99 10,00
0,20 0,2 dl 2 ek rum 0,00 0,00
0,60 1 dkg tojás 0,30 0,18
0,12 1,2 dkg 1 cs. sütőpor 26,00 3,12 Sütési hőmérséklet:
2,00 20 dkg tönköly búzaliszt 67,80 135,60 Elektromos sütő: 175oC, előmelegítve
1,00 10 dkg őrölt mandula 6,80 6,80 Légkeveréses sütő: 155oC, előmelegítve
1,00 10 dkg kimagozott meggy 11,00 11,00 Gáz sütő: 2. fokozat, előmelegítve
10,82 össz 10 dkg össz g Ch 185,78 Sütési idő: kb. 45 perc
6,01 dkg/db * 18 tk Sweettab g/10 dkg 17,17
DrOetker nyomán – BEST 18 adag g Ch/db

10,32

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!