Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA MEGGYES-DIÓS CSOKIS SÜTI

dkg

DIA MEGGYES-DIÓS CSOKIS SÜTI

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
1,00 10 dkg keserű csokoládé 72% 29,70 29,70 A vajat és a csokit vízgőz felett felolvasz-tjuk. A porcukrot, a tojást és a vanília aromát összekeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott vajas csokoládét. A lisztet, a sót, a darált diót és a kakaóport ösz-szekeverjük, majd az előző keverékhez öntjük. Ehhez tesszük a meggybefőttet és az egészet jó alaposan – kicsit habos-ra – keverjük. Sütőpapírral kibélelt 18×24-es tepsiben a 170oC-ra előmele-gített sütőben 25 percig sütjük.
0,30 3 dkg kakópor 45,34 13,60
2,40 4 db 4 tojás 0,50 1,20
0,08 0,8 dkg 3 kupak vanília aroma 0,00 0,00
1,00 10 dkg vaj 0,30 0,30
0,30 3 dkg Sweettab por* 85,00 25,50
0,04 0,35 dkg ¼ tk só 0,00 0,00
1,50 15 dkg telj.kiörl.tönkölybúzaliszt 63,90 95,85
1,00 10 dkg meggy befőtt 20,88 20,88
0,75 7,5 dkg darált dió 47,30 35,48
8,37 össz 10 dkg 7,98 dkg kisütve:27,88 g Ch/10 dkg össz g Ch 222,51
5,23 dkg/db * 27 tk Sweettab g/10 dkg 26,60 Sütési hőmérséklet:170oC, előmelegítve
BEST 16 adag g Ch/db

13,91

Sütési idő: kb. 33 perc
Címkék: , , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!