Ticci konyha - Ticci szakácskönyve

DIA EPER DZSEM

dkg

DIA EPER DZSEM

g Ch/100g g Ch Elkészítése:
12,23 122,3 dkg Eper (tisztítva, csumázva) 7 85,61 Az alaposan megmosott, lecsumázott (csak ép) epreket negyedelem, majd bot turmixszal durván pépesítem. Az epret, az édesítőt és a dzsemfixet állandó ke- verés mellett felforalom folyamatos keverés és zubogtatás mellett 3 percig forralom. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltöm, és fejére állítva hagyom kihűlni.
0,03 0,25 dkg 1 cs. Dzsemfix Super 60,3 1,51
0,37 3,7 dkg 37 g Sweettab por 85 31,45
12,63 össz 10 dkg XXXX #ÉRTÉK! össz g Ch 294,63
2,53 dkg/adag g/10 dkg 19,91
TICCI/DrOetkker 50 adag g Ch/db 0,00
Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!